Behöver du serva dina vitvaror? Vi utför service på vitvaror i Gävle, Tierp, Sandviken, Ockelbo och Hofors. Oavsett om diskmaskinen har gått sönder eller om du har problem med tvättmaskinen som krånglar så hjälper vi dig. Vi har lång erfarenhet inom service av vitvaror och jobbar ofta med större märken som Electrolux, Husqvarna och Nibe men hjälper dig oavsett vilka vitvaror du har. Du kan enkelt och smidigt göra en felanmälan genom att ringa oss eller genom att fylla i vårat felanmälansformulär. Vi säljer även reservdelar till Electrolux-koncernerns produkter, både i butik och genom postorder. Kontakta oss för köp av reservdelar. Vi återkommer sedan så fort som vi kan för att hjälpa dig med service av vitvaror!

Hur ofta bör man göra service av vitvaror?

Detta är lite av en knepig fråga där svaret kan variera. Hur ofta man bör göra service på vitvaror beror bland annat på vilken kvalité produkten har. Om det är en billig produkt av ett märke som inte är så välkänt så kan det behövas göra en service med kortare intervaller jämfört med om du har en riktigt bra produkt från ett stort märke som t.ex Electrolux. Men när man märker att något inte stämmer så är det bättre att göra en service på vitvaror än att vänta och problemet blir värre och det kanske inte ens går att åtgärda. Om inte är säker på att det är dags för en service så får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig!

Service av vitvaror eller köpa nytt?

I Sverige så väljer 7 av 10 att kasta ut produkten och köpa en helt ny istället för att göra en service av vitvaror. Men det är inte så ofta som det lönar sig att göra så. Om produkten är flera år gammal och det kanske inte är så lätt att få tag på reservdelar så är det en annan femma, men oftast så går det att göra en service av vitvaror och enkelt byta ut de trasiga delarna så att produkten fungerar utan problem. Om det gäller dyra vitvaror som t.ex en tvättmaskin så kommer man att spara in flera tusenlappar genom att laga den istället för att köpa ny. Men om du är tveksam på om du ska göra en service av vitvaror eller köpa nytt så kan du alltid rådfråga oss!