Nibe serviceombud

För att hålla en behaglig temperatur i hemmet så är det otroligt viktigt att ha en fungerande värmepump. Detta är speciellt viktigt på vintern då det brukar kunna bli riktigt kallt i Sverige, då vill man kunna sätta på en behaglig värme. Vi hjälper dig att hitta värmepumpar i Gävle som täcker ditt behöver. Vi är återförsäljare av värmepumpar från Sverigepumpen och NIBE. Om du väljer att köpa en värmepump i Gävle hos oss på PSH Service så behöver du inte vara orolig att du ska stå där med en stor maskin och inte veta vad du ska göra utan vi hjälper dig med installationen och ser till att den fungerar som den ska!

Service av värmepumpar i Gävle

Vi är ett auktoriserat serviceombud åt Nibe och gör service och reparationer på hela Nibes sortiment. Vi utför även service på de övriga mest förekommande märkena av luft-luftvärmepumpar.

Per Sandbergs hushållsservice AB är ett certifierat kylföretag, vi är även medlem i skvp (Svenska Kyl & Värmepump föreningen) och hjälper dig med värmepumpar i Gävle och Tierp med omnejd.

Hos oss kan du handla räntefritt på 12 eller 24 månader. Om du har några frågor kring hur vi arbetar och kan hjälpa dig med värmepumpar i Gävle så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig!

SKVP logo       Certifiering